Facebook
Twitter
Instagram
Whatsapp

FARMÀCIA arbonés


C/ Pallars, 231
08005 Barcelona
tel. 93 300 09 18
info@farmaciapoblenou.com

Horari: de 9 a 14h i de 16 a 21h

Què és?

L'aromateràpia és la utilització d'olis essencials amb finalitats terapèutiques. És un mètode natural que es basa en l'activitat de les molècules que contenen els olis essencials. Va ser utilitzat per primera vegada el 1928 per un bioquímic francés, René-Maurice Gattefossé.

És molt important conèixer amb exactitud la planta i el seu quimiotip, ja que l'aromateràpia es tracta d'una ciència que es fonamenta en una metodologia rigorosa, amb estudis científics sòlids i confirmats en el laboratori.

També cal que ens assegurem d'elegir els millors olis essencials que han de provenir de plantes botànicament certificades. A més a més cal que els olis essencials siguin 100% purs, 100% naturals i 100% complerts.

Aplicacions

Cada vegada es coneixen més aplicacions dels olis essencials i el seu ús està en augment gràcies als seus beneficis, escassos efectes secundaris i la seva seguretat.

Podem utilitzar olis essencials per a les articulacions, per al benestar circulatori, per augmentar les defenses, per eliminar toxines i cures de detoxificació, per a cops, com a repel·lent d'insectes, per a picades, en trastorns del son i estrès, per a infeccions causades per fongs, virus, bacteris, paràsits, entre moltes altres. 

Mica a mica us anirem donant consell de les aplicacions més freqüents!