Facebook
Twitter
Instagram
Whatsapp

FARMÀCIA arbonés


C/ Pallars, 231
08005 Barcelona
tel. 93 300 09 18
info@farmaciapoblenou.com

Horari: de 9 a 14h i de 16 a 21h
Saps què són els nutricosmètics?
No són medicaments. Són suplements nutricionals que gràcies a la gran capacitat d'absorció, actuen sobre els mecanismes que donen suport a la funció i a les estructures del nostre organisme. Contenen la dosi diària recomanada de diferents nutrients que s'ha vist que tenen alguna funció vital important. Com ara minerals, aminoàcids, antioxidants,...
 
Si ja tinc una dieta sana, i menjo de tot, no necessito nutricosmètics?
Els aliments que ingerim amb la dieta, el nostre cos els digereix, però només una petita quantitat dels nutrients que contenen aquests aliments arriben al torrent sanguini. Són els components que arriben a la sang els que tenen una acció beneficiosa per al nostra salut, els que no hi arriben, no ens provoquen cap benefici.
Per exemple: caldria que ingeríssim 10 tomates, 4 vasos de llet de soja, 2 sucs de taronja,... per arribar a la quantitat de nutrients que conté un comprimit d'Inneov fermesa.
 
Són segurs?
Són segurs aquells que garanteixen una fiabilitat i seguretat mitjançant estudis clínics. A més a més també cal que els estudis demostrin l'eficàcia. Nosaltres confiem en Inneov, que desenvolupen estudis clínics supervisats per dermatòlegs i nutricionistes, els nutrients estan rigurosament dosificats i compleixen la ISO 22000, l'estàndar més estricte en seguretat alimentària.. I hi ha estudis estan fets amb adults, sans. No es recomana en dones embarassades ni lactants.
 
I per a què serveixen?
Existeixen nutricosmètics de diferents tipus i amb diferents accions. Us presentem els que més ens agraden i mica a mica us els anirem explicant.
 
Inneov Densilogy home i dona: Preserva la membrana d'anclatge del cabell. Disminueix la caiguda, dóna densitat i voleum. És una associació de Vitamina D3, omega 3, Vitamina C, E, i zinc. 
Inneov Firmeza +45: Fòrmula específica que potencia la producció de col·lagen, elastina i àcid hialurònic, per donar densitat, tonicitat i flexibilitat a la pell. Conté Vitamina C, Licopè, Aminopeptina i Extracte de Soja.
Inneov Circuvein: Millora la sensació de cames cansades, turmells menys inflats i protecció dels vasos sanguinis. Conté extracte de llavors de raïm, Vitamines C i E, escorça de pí.
Inneov Celutis o Diet Partner Estabilización: Ajuda a tonificar l'organisme i reduir al pell de taronja. Conté: Calci, Té verd, Glucosamina, Extracte d'escorça de pí.
Inneov Sensibilidad Solar: Reforça les defenses immunitàries de les pells sensibles al sol. Conté beta-carotè, Lactobacils i Licopè.
Inneov Solar Intensivo Antiox: Proporciona un bronzejat més intens, ràpid i durador, prevenint l'envelliment prematur de la pell. Conté Vitamina E, Beta-Carotè i Extracte d'Amla.